Veilig achteraf betalen • Gratis verzending vanaf € 75

Retourneren

Retourneren

Als je niet tevreden bent met het ontvangen artikel, dan heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van je wettelijke herroepingsrecht. Je dient in dat geval binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling bij ons aan te geven dat je hiervan gebruik wilt maken.

Aanmelden van een retour kan via je account. In je besteloverzicht kun je de bestelling bekijken en een retour aanvragen voor de hele bestelling of een specifiek artikel van een bestelling.

Je kunt uitsluitend artikelen ruilen/retourneren met aangehecht artikelkaartje. Wij verzoeken je om de retourzending aan de buitenkant van de doos te voorzien van de juiste gegevens (incl. retournummer) die na aanmelding van je retour getoond worden. Vervolgens dient je bestelling binnen 14 dagen na aanmelding door Boetiek Hip4Kidz ontvangen te zijn.
 
Boetiek Hip4Kidz behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen indien:

* de artikelen gedragen en/of gewassen zijn;

* de artikelen beschadigd zijn ten gevolge van gebruik;

* het aangehechte artikelkaartje verwijderd is (geweest);

* de artikelen niet in de originele verpakking retour zijn gezonden (voor zover redelijkerwijs mogelijk);

* de retour niet binnen 14 dagen na ontvangst via het retourformulier aangemeld zijn;

* de artikelen niet binnen 14 dagen na aanmelding via het retourformulier in ons bezit zijn.

De verzendkosten van jou naar de winkel en het risico van deze verzending zijn voor jouw rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 euro per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. Tot ontvangst van de goederen door Boetiek Hip4Kidz blijf je zelf verantwoordelijk voor deze goederen en de zending. Bewaar daarom het verzendbewijs. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde zendingen worden niet aangenomen.
 
Je kunt de artikelen na het aanmelden van de retour eventueel ook zelf terugbrengen naar onze winkel. De adresgegevens van de winkel vind je op de contactpagina.
 
Indien je hebt gekozen voor een betaal- of bezorgwijze die duurder is dan de goedkoopste wijze voor jouw order, dan komt dit prijsverschil bij retourzending niet voor terugbetaling in aanmerking.
 
Sale artikelen (tot 50% korting) dienen binnen 5 dagen geretourneerd te worden. Sale artikelen vanaf 50% korting kunnen niet retour!
 
Boetiek Hip4Kidz zal vervolgens het betaalde orderbedrag (minus de verzendkosten) binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten via de betaalwijze waarmee je de order voldaan hebt, mits het product op dat moment reeds in goede orde door Boetiek Hip4Kidz retour ontvangen is.