Over ons

Hip met passie voor kids

Inspirerend, ruim opgezet, kind- en klantvriendelijk, de leukste merken baby- en kinderkleding, dat is Boetiek Hip4Kidz in Ootmarsum.

Mooie merken baby- en kinderkleding onder één dak vanaf het allerkleinste maatje 44 tot en met de grootste tienermaat 176.

We beschikken over een leuke collectie lieve newbornkleertjes, wat stoerdere, maar toch ook lieve kleertjes voor de mini jongens en meisjes. En natuurlijk de leukste en hipste merkkleding voor de kids en tieners.

Merken die wij verkopen zijn onder andere:

Indian Blue Jeans  – Funky XS – Noppies –  Retour – Flo – TOPitm – LTB jeans – Garcia – Kids Only –  Vingino – B-Nosy – Frankie en Liberty – KIEstone

Via onze website of facebook kunt u bestellen en het bij u thuis laten afleveren, maar u kunt ook kiezen om de artikelen in de winkel op te halen en dan pas te betalen. Ook wanneer u iets wilt retourneren kan dat per post, maar ook via onze winkel.

We hebben een gezellige speel- en chillruimte voor de kinderen, behulpzame, ervaren en vakkundige verkoopsters waar je alles aan mag vragen en voor de papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, tantes en ooms hebben we altijd wat te drinken.

Ons streven is om het winkelen zo makkelijk en prettig mogelijk voor u te maken en natuurlijk alles met passie voor de kids!

Veel winkelplezier!

Team Boetiek Hip4Kidz

AdminOver ons