Veilig achteraf betalen • Gratis verzending vanaf € 75

Over ons

 

Boetiek Hip4Kidz is een stenen winkel die is ontstaan vanuit de passie voor baby- en kinderkleding van eigenaresse Marieke. Na ruim 14 jaren in het basisonderwijs te hebben gewerkt weet ze als geen ander hoe te werken met kids en dat doet ze met veel passie!
Vandaar de slogan: Hip….. met passie voor Kids!

Wat in 2013 begon als een kleine winkel in het voormalige kantoor van Golden Oldies, is inmiddels uitgegroeid tot een winkel van ruim 400m2. Maar ondanks dat is na al die jaren één ding hetzelfde gebleven: de passie voor de leukste kidsfashion en de persoonlijke service waarmee wij voor jou als klant het verschil willen maken!

En al is mode per seizoen onderhevig aan verandering: bij Boetiek Hip4Kidz weten wij dat iedereen anders is én andere wensen heeft, en dat het vinden van een kledingstijl een ontdekkingsreis is: juist als je kind bent. Want het ene moment ben je lief, het volgende moment stoer en eigenwijs. In welke mood je ook bent of waar je behoeften ook liggen, wij van Boetiek Hip4kidz helpen je graag jouw favoriete stijl te ontdekken. Omdat wij geloven dat je je beter voelt in een outfit die bij je past. Wij proberen telkens de leukste merken te spotten tijdens beurzen en onze inkoop en daardoor hebben wij voor iedereen een unieke outfit, áltijd volgens de laatste trends.

Shop je bij ons, dan kun je er van op aan dat jouw bestelling met de grootste zorg én een lach wordt ingepakt, want elke bestelling zien wij als een cadeautje. Van jou, voor jou. Of eigenlijk voor je kids natuurlijk, maar dat is eigenlijk hetzelfde!

Oh ja, en dan nog even wat praktische informatie!

Wij zijn gevestigd op ontstaand adres:

Boetiek Hip4Kidz
De Mors 127
7631 BB Ootmarsum

Onze openingstijden zijn:
Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m Zaterdag: 10.00-17.00 uur
Zondag: 12.00-16.00 uur

Telefonisch bereikbaar op 0541-295025 (dinsdag t/m zaterdag van 10.00 – 17.00 uur) en per mail op info@boetiekhip4kidz.nl

Chatten kan van maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur.

Boetiek Hip4Kidz staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder Boetiek Hip4Kidz (KvK nr. 57998469).
BTW-nummer: NL001579978B83